x

Lai nodrošinātu web lapas satura kvalitāti un apkopotu apmeklētāju statistiku, eshop.kasjauns.lv vietnē tiek izmantotas sīkdatnes (cookies). Vairāk par sīkdatnēm lasiet ŠEIT. Vai Jūs piekrītat šo sīkdatņu izmantošanai?

✘ Nepiekrītu ✔ Piekrītu
0


E- 100 labi padomi Speciālizdevums - 100 LP Marinēšana 2019

E- 100 labi padomi Speciālizdevums-100 LP Marinēšana 2019

Protams, mēs, marinētājas, esam tik dažādas! Viena nespēj iedomāties savu pagrabu bez trīslitru marinēto gurķu burkām, cita – bez tomātu mērces maisiņiem, kas paklausīgi kādu steidzīgo maltīti gaida saldētavā, vēl kāda – bez ikvasaras ogu, sēņu un zaļumu eksperimentālajiem trauciņiem, kurus veiksmes gadījumā varētu dāvināt radiem un draugiem. Un, ja man būtu vairāk laika, bet galvenais – vēss pagrabs vai pieliekamais, es sataisītu vismaz pusi no šāgada Marinēšanā publicētajām receptēm. Jo man tā patīk šī nodarbe!
Laukos ir veca mālābele, kuras āboli man garšo vislabāk. Pērn bija kārtējais ābolu gads, to bija tik daudz, ka tēvs ķerrā veda uz kaudzi… Paglābu pāris grozu un pa ilgiem laikiem saliku kompotā – pašā vienkāršākajā, kas neprasa nedz daudz laika, nedz prasmju un kura recepti vari atrast šajā speciālizlaidumā. Kad ziemā ar tiem cienāju, saliktiem stikla trauciņā bez putukrējuma, visiem tā gāja pie sirds! Iespējams, tieši šīs vienkāršības un tīrās garšas dēļ. Tāpēc šajā Marinēšanas laidienā ir iekļautas daudzas klasiskas receptes – kā savdabīga garšu atmiņas klade. Uz tās pamata tad vari veidot savu īpašo pieskārienu.

Cena: Ls / EUR 1.70
Lai nopirktu šo žurnālu, Jums ir jābūt reģistrētam lietotājam!

Reģistrēties   Ielogoties


© SIA "Izdevniecība Rīgas Viļņi", 2014. Satura kopēšana un pārpublicēšana komerciālos nolūkos aizliegta.
All Copyright © SIA "Izdevniecība Rīgas Viļņi". All rights reserved.